BETER IN BEELD

VIAVISSIA houdt van sterk beeld! Alweer ruim 10 jaar fotografeer ik er op los. Met inmiddels een aardige collectie (analoge en digitale) camera's, lenzen en andere hulpstukken vang ik mens en ding in het licht.

Met de stand der techniek moet je meer in huis hebben om een goede fotograaf te zijn.

Met een beetje oog voor compositie en een degelijke camera - of zelfs een smartphone - kan bijna iedereen een technisch goede foto maken. Een goede fotograaf is meer. Hij is een beeldredacteur, en beeldredactie is echt meer dan een goede foto maken. Het begint met goed kijken; echt zíen. Kijken achter de horizon. Ik kijk naar een ondernemer en naar zijn of haar bedrijf; ik zoek naar de bijzonderheden van het bedrijf met de ogen van de doelgroep. Dan begint het nadenken; welk beeld spreekt nu de juiste boodschap? Het is zoeken naar de beste en origineelste beeldvertaling van het geheel, met het exacte sentiment om te overtuigen. En dan gaat het 'KLIKKEN'.

Maar ook na de klik houdt het nog niet op: beeldbewerking is minstens zo belangrijk en vraagt net zoveel precisie. Met een scherp oog voor de visuele smaak van de doelgroep.

Intussen is deze passie niet bij stilstaand beeld gebleven en stort ik me ook graag op videoproductie: filmen, monteren, audiobewerking en tekstanimatie. Ook heb ik wat ervaring met de toepassing van interactieve video. Ik leer alles al doende en geniet met volle teugen van elke uitdaging die mijn vaardigheid weer een stap vooruit brengt.

Mijn beeldvaardigheid zet ik graag in om ook jouw bedrijf optimaal in beeld te brengen.

Voor een divers overzicht van mijn foto- en videografische stijl en kunnen: selecteer 'foto' of 'video' in PORTFOLIO of gluur even op mijn Portfoliosite.