ONDERNEMEN IN OPTIMA FORMA

Een goede huisstijl verdient zich echt terug.

Bij het vormgeven van de identiteit van je bedrijf speelt grafisch ontwerp misschien wel de grootste rol. Maar niet iedere ondernemer heeft een uitgebreide huisstijl nodig. Met name kleinere bedrijven en zzp'ers kunnen vaak toe met een basis huisstijlpakket. Maar dit betekent niet dat je er als zzp'er niet goed over na hoeft te denken. Wat geldt er precies voor jouw bedrijf?

Een visitekaartje raad ik iedere ondernemer aan.

Het makkelijke daarvan is namelijk: ze hoeven alleen maar in je jaszak of tas te zitten en je zult zien, er wordt vanzelf naar gevraagd. In de meest onverwachte situaties. Een goed vormgegeven visitekaartje is dan een must. Waarom? Als iemand er zelf om vraagt is de eerste interesse al een feit. Die interesse is zo weer verdwenen als je vervolgens een flauw kaartje overhandigt. Dat belandt dan met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid nog diezelfde week bij het oudpapier. Een gemiste kans, en een fout die moet worden vermeden.

VIAVISSIA ontwerpt allerlei grafische benodigdheden voor jouw bedrijf: logo, briefpapier, drukwerk, flyers et cetera. Alles afgestemd op jouw visie, zonder de doelgroep uit het oog te verliezen. Re-design van een bestaande stijl is ook mogelijk. De herkenbaarheid blijft behouden, maar het geheel krijgt een moderner jasje aangemeten.