IN STIJL ONLINE

Door samen goed te kijken, krijgen we snel in beeld welke webstijl jouw bedrijf als gegoten zit.

Als zelfstandig ondernemer kun je niet zonder een degelijke website, die goed werkt op de meeste moderne dragers (responsive). Soms voldoet een eenvoudige informatieve site, maar zelfs die moet aan bepaalde vormvoorwaarden voldoen. Websites die openen met een enorme lap tekst en weinig (relevant) beeld, houden de aandacht van de bezoeker niet vast. In een oogopslag moet hij zich er vertrouwd voelen en nieuwsgierig worden naar meer.

Ik geloof in het adagium “1 foto zegt meer dan duizend woorden”, en dat dit ook online geldt. Dat beeld moet dus zorgvuldig worden gekozen, want met een zwak plaatje sla je de plank alsnog mis.

Zoveel mensen, zoveel smaken. Ook iedere onderneming heeft zijn eigen identiteit, en de stijl van de website moet daar op aansluiten.

Voor sommige ondernemers kan de stijl van deze website al te 'zakelijk' zijn. Voor andere misschien niet zakelijk genoeg. VIAVISSIA heeft genoeg vormkennis in huis om zeer verschillende ondernemers te helpen hun eigen stijl te bepalen en vorm te geven. Een kunstenaar heeft immers andere behoeften dan een dienstverlener.

wordpress-logo-transp

WordPress Plus

WordPress is een krachtig gebruiksvriendelijk opensource CMS dat bovendien vele prachtige kant-en-klare gratis 'Themes' (templates) biedt. Dat bespaart een hoop werk. En geld! Met gedegen kennis van HTML en CSS kan een gekozen templates als basis dienen voor een prachtige en degelijke website in de eigen stijl van elk bedrijf. VIAVISSIA is constant op zoek naar de beste en nieuwste templates, geschikt om in te zetten voor uiteenlopende soorten ondernemers.

Naast WordPress heeft VIAVISSIA gedegen ervaring met een schare aan andere CMS-platforms. Maar ook op onbekend systeemterrein ben ik doorgaans snel vertrouwd.