ZE ZEGGEN…

Zelf heb ik geen verstand van websites. Nynke heeft dat wel, en daar heb ik mee geboft. Ze kon goed naar mijn wensen luisteren, had geduld, en wist mijn teksten website-geschikt te maken. Ik ben blij met mijn website: mooi, rustig, professioneel!

Anne de Groote

Anne de Groote

coach/begeleider (para)medici

Nynke heeft aan een woord genoeg en gaat aan de slag. Ze is creatief en pragmatisch, en tegelijk klantgericht en integer.

Jean-Paul Fonteijn

Jean-Paul Fonteijn

E-com Video

Behalve creatief met een scherp oog voor detail (heel belangrijk vind ik!), ook erg handig met IT; Nynke is een female nerd!

Jenny Mulder

Jenny Mulder

RoedesOnline

Ik wilde een ongewone naam voor mijn bedrijf, liefst met knipoog. Dat past bij me. Nynke bedacht TIKL., en dat kietelt inderdaad! Het visitekaartje en factuur die ze erbij ontwierp vind ik ook ‘impressive’. Ze heeft een goed oog voor eenvoudige ijzersterke vormgeving.

Peter Wiesenekker

Peter Wiesenekker

TIKL.

De huisstijl die Nynke voor me ontwierp.. Ik was er zelf nooit opgekomen; een gele roos in de vorm van een ‘zachte’ vuist als logo. Dit past echt perfect bij mij en bij mijn bedrijf. En voor ik het wist stond ook mijn website online.

Mariam Boudra

Mariam Boudra

Dirosa Beauty

Ik had eerst een visitekaartje met een logo via zo’n goedkope online grossier. Het nieuwe visitekaartje doet het opvallend beter en ik deel ze graag trots uit. Ook over de website krijg ik leuke complimenten.

Martin Daniels

Martin Daniels

Bouwbedrijf In de Haak

Ik vind Nynke steengoed, een waarachtige duizendpoot. En een heerlijk vrolijk en slim mens om mee samen te werken!

Peter Mader

Peter Mader

Impact Video